Flere skal op i tid

Erfaringer med fuldtid

Når indsatsen og nøglekommunerne har udviklet konkrete løsninger til at få flere op i tid eller på fuldtid, vil du kunne finde materiale om det her.

Af Bettine Romme Andersen 04/06/2020

Hvordan kan arbejdet planlægges på en ny måde, hvordan påvirker flere på fuldtid arbejdsmiljøet, og hvordan sikres en god balance mellem arbejdsliv og fritid?

Det bliver nogle af de temaer, som vi vil samle her på siden, når de deltagende kommuner i indsatsen har gjort sig de første erfaringer med eksempelvis arbejdstidsplanlægning i forhold til flere på fuldtid.

Lad dig inspirere af erfaringerne til selv at sætte en indsats i gang for at få flere op i tid  på din arbejdsplads.

Læs også: De nordiske erfaringer med fuldtid

Er du interesseret i flere artikler som denne?

Viden På Tværs samler de gode erfaringer fra kommunerne.
Tilmeld dig det nyhedsbrev, som passer til dit arbejdsområde, og få viden om nye indsatser, erfaringer fra den virkelige verden og gratis værktøjer.

Om fuldtidsindsatsen

KL og Forhandlingsfællesskabet er gået sammen om en indsats, der skal få flere kommunale medarbejdere op i tid eller på fuldtid.

Parterne vil samarbejde med 26 nøglekommuner om at udvikle handleplaner og afprøve redskaber, som skal munde ud i, at flere medarbejdere på sigt går op i tid eller ansættes på fuldtid.

De løsninger, som parterne og nøglekommunerne finder i fællesskab, vil løbende blive delt med resten af landets kommuner.