MED-samarbejde

PUF søger nye MED-undervisere - er det noget for dig?

Vil du være med til at udvikle og styrke det gode samarbejde på de kommunale og regionale arbejdspladser? PUF søger nemlig nye MED-undervisere til at skabe gode rammer for MED-samarbejdet. Få mere at vide om underviservilkårene og ansøgningen her.

Af Mille Redanz 11/09/2017
PUF

Brænder du for det gode MED-samarbejde? Og har du erfaring med at samarbejde mellem forskellige fagområder i en kommune? Så kan du måske blive en af Parternes Uddannelsesfællesskabs nye MED-undervisere.

På baggund af stor succes med MED-uddannelsen søger PUF 10 nye MED-undervisere til at varetage undervisning af medlemmer af MED-udvalg i regioner og kommuner.

Som PUF MED-underviser forpligter du dig til at afholde 12 uddannelsesdage om året rekvireret via PUF. Inden du kan komme i gang som PUF MED-underviser skal du igennem MED-underviseruddannelsen, som har et omfang på 6 dage. .

Her vil du blive klædt godt på til at undervise på MED-grunduddannelsen mv...

Din primære arbejdsopgave bliver at undervise på MED-grunduddannelsen og afholde supplerende MED-uddannelse for MED-udvalg i kommuner og regioner. Lyder det som noget for dig?

Ansøgningsfristen er den 1.november 2017, og du kan downloade mere information opgaven som MED-underviser og om, hvordan du søger her på siden.

 LÆS OGSÅ: Den nye MED-grunduddannelse når sine mål

 

 

Information om rekruttering af MED-undervisere

Download den fulde beskrivelse af underviservilkårene og ansøgningen her: