Videndeling

Talenter hørte om, hvad det kræver at være leder
Et lederjob kræver blandt andet evnen til at motivere, stå ved beslutninger og tid til at tænke sig om. Det fortalte områdeleder Susanne Gilling Poulsen ved Aarhus Biblioteker, da hun holdt oplæg for 60 medarbejdere med ledertalent på konferencen ’Leder in spe’.
Ny spredningsguide gør det let at dele innovation
Center for Offentlig Innovation (COI) lancerer nu Spredningsguiden, som gør det lettere at dele og genbruge innovation. Vi har ikke råd til at lade være, siger leder af COI, Pia Gjellerup. Se hvad to arbejdspladser har fået ud af guiden.
Undgå at videndeling bliver et hurra-ord
Det er nemt at tale om videndeling, men en del sværere at praktisere det. Alt for mange steder bliver videndeling kun ved snakken. Vi har spurgt Peter Holdt Christensen, lektor ved CBS, hvordan vi rent faktisk får videndeling til at ske.
Legebande styrker selvtillid og faglighed
IDÉ NR. 9: I Holbæk Kommune viderebringer pædagogerne deres faglige viden til frivillige folkeskoleelever i børnehuset. Læs niende afsnit af artikelserien, der går bag om 10 af de gode idéer fra kampagnen Danmarks Bedste Mindste Idé.
Værktøj sætter fokus på de pårørende i rehabiliteringen
I Center for Kræft og Sundhed I Københavns Kommune sætter de særlig opmærksomhed de pårørende i rehabiliteringen af patienter. Her kan du blive inspireret af et oplæg og et værktøj, som centeret har lavet. Værktøjet kan bruges inden for alle former for kommunal rehabilitering.
Kommune Crawl 2012
109 kommunale arbejdspladser fra hele landet delte ud af deres personalepolitiske erfaringer, da de var værter for et Kommune Crawl arrangement i dagene 23. til 26. april 2012.