Forandringer

Lær at tegne på fire minutter
Kan du tegne? Hvis ikke, så se med her. For ifølge grafisk facilitator, Loa Baastrup, kan alle tegne. Hvis du kan tegne cirkler, stjerner og lige streger, kan du også tegne mennesker, processer og organisationer i forandring.
Tramp nye innovative stier på din arbejdsplads
Brug hovedet til en forandring. Sådan lød budskabet fra hjerneforsker Kjeld Fredens, da han med et glimt i øjet fortalte deltagerne på PUF’s årlige konference, at vi i den grad skal tænke anderledes og være innovative, hvis vi vil udvikle vores arbejdspladser.
Stafet Magasinet
Stafet Magasinet er den første milepæl for Det Personalepolitiske Forums projekt om 'Stafetten om opgave- og strukturreformen'. Magasinet markerer både afslutningen på fire stafetforløb i tre kommuner og en region, og starten på fire nye stafetforløb i tre nye kommuner og en ny region.
Tekniske designere har brug for it
De tekniske designere forudser, at it, jura, miljø og projektledelse er de kompetencer, der bliver vigtige i fremtiden. Og udviklingen er allerede i gang, viser en undersøgelse, der sætter fokus på udfordringer og muligheder for tekniske designere ansat i kommunerne.
Nytænkning på alle niveauer
At håndtere konstante forandringer og bidrage med nye, smarte løsninger vil fremover være et grundvilkår for kommunalt ansatte. De skal derfor frigøres fra stramme kontrolsystemer, så de kreative idéer kan blomstre. Det er KL og FOA enige om.